ARBETA HOS OSS

En god arbetsmiljö handlar inte bara om lokalerna utan även om hur vi arbetar tillsammans. Att vara lyhörd och generös i kontakterna med varandra ger förutsättningar för ett bra arbetsklimat, vilket i sin tur lägger grunden för en kreativ arbetsprocess och ett gott slutresultat.

Vi strävar efter att ha roligt när vi arbetar och att kunna utvecklas i våra yrkesroller. Som anställd på AG arkitekter bör du prestigelöst kunna ta olika roller i uppdrag. Det är först i samarbete med andra och varandra som vi kan nå de riktigt bra resultaten och höja arbetets slutresultat över vad var och en kan prestera individuellt.

VI SÖKER NYA MEDARBETARE

AG arkitekter är ett medarbetarägt bolag där alla med tillsvidareanställning erbjuds möjligheten att vara med som aktiva delägare. Vi har kontor i Stockholm och Norrköping och samarbetar dagligen.
Nu söker vi förstärkning.

Inredningsarkitekt till Stockholm
Vi söker inredningsarkitekt som ges möjlighet att bygga upp vår inredningsavdelning.
Du ska ha minst 5 års erfarenhet och kunna handlägga och medverka i inredningsprojekt där uppdragstypen främst består av kontor.

Arkitekt till Stockholm
Vi söker arkitekt med 5 års erfarenhet med tydlig gestaltningsvilja samt förståelse för processen. Färdighet i att använda både Autocad och Revit är en fördel.

Skicka din ansökan till jobb@agarkitekter.se

Rubricera ansökan ”Inredningsarkitekt till Stockholm” respektive ”Arkitekt till Stockholm”