ARBETA HOS OSS

En god arbetsmiljö handlar inte bara om lokalerna utan även om hur vi arbetar tillsammans. Att vara lyhörd och generös i kontakterna med varandra ger förutsättningar för ett bra arbetsklimat, vilket i sin tur lägger grunden för en kreativ arbetsprocess och ett gott slutresultat.

Vi strävar efter att ha roligt när vi arbetar och att kunna utvecklas i våra yrkesroller. Som anställd på AG arkitekter bör du prestigelöst kunna ta olika roller i uppdrag. Det är först i samarbete med andra och varandra som vi kan nå de riktigt bra resultaten och höja arbetets slutresultat över vad var och en kan prestera individuellt.

LEDIGA TJÄNSTER PÅ AG ARKITEKTER

Vill du vara med och utveckla vårt kontor i Norrköping?

Norrköpingskontoret är i dagsläget ett mindre kontor med fokus på uppbyggnad. Du kommer att spela en central roll i hur det framtida kontoret utvecklas och stärker sin position mot nya och gamla kunder. Du har därigenom stora möjligheter att påverka inriktningen. Målsättningen är att du tillsammans med oss ska få kontoret att växa.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Norrköping.

Om dig
Vi lägger stort fokus på personlig lämplighet och behöver en erfaren, utåtriktad medarbetare som kan förstärka och förädla vår arbetsgrupp i Norrköping.

Vi ser framför oss att du är en kreativ person som har förmågan att tänka i nya banor. Du är ansvarstagande och drivande och har mycket god kommunikations- och organisationsförmåga.

  • Du ska vara arkitekt med god branscherfarenhet (minst 10 år).
  • Ha ett väletablerat kontaktnät i branschen och vara bekväm med att bygga nya relationer.
  • Ha erfarenhet av att driva stora projekt.
  • Ha god förmåga att uttrycka dig i bild, tal och skrift.
  • Trivas med att leda andra lika väl som du kan arbeta självständigt.

Kontakt
Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten kontakta Cindy Eriksson, kontorsansvarig i Norrköping, telefon: 073-516 84 81 eller Jenny Weyler, personalansvarig, telefon: 070-984 52 60

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan till jobb@agarkitekter.se innehållande CV, portfolio och personligt brev senast den 12 februari 2021. Märk ansökan ”Ansvarig arkitekt Norrköping”. Dina personuppgifter kommer att behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).